Drago Cvetanovič | Cveto.si

Odprto pismo HDD Jesenice

Odprto pismo HDD Jesenice
marec 27
12:51 2016

POVABILO K SODELOVANJU IN VRNITVI PROFESIONALNEGA HOKEJA NA JESENICE

Spoštovani Vsi.

Jeseniško hokejsko zgodovino so pisali ljudje, ki so odraščali v času svetovne gospodarske krize, delali pretežno v železarni in živeli v Kurji vasi.
Trdo delo, težko življenje, gorenjska trma, jeseniško srce, vztrajnost in borbenost so dejstva, ki so vplivala na izoblikovanje svetovno znanih jeseniških hokejistov »železarjev«, na kar smo izjemno ponosni.
Triindvajset osvojenih naslovov v bivši državi ter deset v Sloveniji so trofeje jeseniškega hokeja! Mnogi naši reprezentanti so pisali zgodovino slovenskega hokeja, na katero moramo biti ponosni, kljub temu da so bilo v njej poleg izjemnih vzponov tudi padci.
Rojstni dan jeseniškega hokeja (6. januar) je bil priložnost, da smo za hip postali, se ozrli na prehojeno pot in na vso zgodovino slovenskega hokeja ter si zastavili številna vprašanja, kako naprej.

Iskrena hvala sponzorjem, donatorjem, poslovnim partnerjem, sodelavcem in navijačem, ki pomagate in podpirate HDD Jesenice tudi sedaj, ko igramo v ligi INL in državnem prvenstvu.
Kako bomo zagotovili jeseniškemu hokeju nov jutrišnji dan?
Pogled vodstva HDD Jesenice v bližnjo prihodnost je jasen. Želimo si stopiti korak naprej. Toda, da bi lahko dosegli ligo EBEL, je potrebna zelo široka podpora Vas, ki imate radi jeseniški hokej.
Ali bomo priložnost, ki se ne ponudi vsako sezono, izkoristili, ali ne, je odvisno tudi od nas samih.
Trenutno vodstvo kluba ima veliko željo združiti in povabiti vse, ki Vam je mar za jeseniški hokej in posledično, tudi za vstop v EBEL v sezoni 2016/2017.
ZATO VABIMO VSE, KI IMATE MOŽNOST, DA POSTANETE:
Sponzorji, vlagatelji, donatorji, poslovni partnerji, sodelavci, prostovoljci! Posebej pa vabimo, da pristopijo h klubu osebe z novimi idejami in pozitivnim razmišljanjem, nekdanji igralci, ter sporočamo, da so vrata kluba odprta vsem, ki imajo radi hokej in želijo dobro jeseniškemu klubu.
Vsi skupaj ustvarimo svetlo prihodnost jeseniškega hokej!

In nenazadnje, dragi navijači, tudi Vas spodbujamo in vabimo, da kupite vstopnico, podprete ekipo, pokažete pozitivno energijo, obiskujete tekme in pokažete, da ste naš šesti igralec na ledu.
Vse to počnemo za skupno dobro, da bi nekoč iz polne dvorane ponovno odmevalo JE-SE-NI-CE!

Veseli bomo vašega odziva, pobud in predlogov za sodelovanje. Pišite nam na elektronski naslov: anze.pogacar@hddjesenice.si

Vodstvo kluba HDD Jesenice
in Anže Pogačar-predsednik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/home/cveto/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Video

Jaz in HZS

some_text some_text some_text some_text some_text some_text some_text some_text